Οι δημιουργοί του «Stranger Things» ανοίγουν τα χαρτιά τους για το μέλλον

stranger-things
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις των Matt και Ross Duffer η σειρά του Netflix δεν θα ολοκληρωθεί με τον τέταρτο κύκλο.

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει φέρει μια μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του θεάματος, με πολλές μεγάλες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές να αναβάλλονται για μερικούς μήνες. Ανάμεσα σε αυτές είναι και τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου της πετυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας και τρόμου «Stranger Things» του Netflix.

Όπως φαίνεται, το lockdown ενέπνευσε τους δύο δημιουργούς του «Stranger Things» και μπόρεσαν να σχεδιάσουν το φινάλε. «Η τέταρτη σεζόν δεν θα είναι το τέλος. Ξέρουμε ποιο θα είναι το τέλος και ξέρουμε πότε θα συμβεί» δήλωσαν οι Matt και Ross Duffer στο Hollywood Reporter όταν ρωτήθηκαν για το μέλλον της σειράς.

Reuters / Mario Anzuoni

Σύμφωνα με τον Ross Duffer, την περίοδο του lockdown είχε την ευκαιρία με τον αδερφό του να εξετάσουν τα μελλοντικά σχέδια τους και να αποφασίσουν «τι είναι καλύτερο για την εκπομπή». Ο χρόνος που είχαν στην διάθεση τους, τους επέτρεψε να αναπτύξουν την πλοκή και να αποφασίσουν πόσο χρόνο (και επεισόδια) χρειάζονται για να αφηγηθούν την ιστορία τους.

«Είχαμε πολύ περισσότερο χρόνο για να δουλέψουμε τα σενάρια. Για πρώτη φορά είχαμε γραμμένα όλα τα σενάρια και μπορέσαμε να τα δούμε ως ένα ολοκληρωμένο έργο και να κάνουμε αλλαγές» συμπλήρωσε ο Matt Duffer.

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα, με τους αδερφούς Duffer να υπογραμμίζουν πως η ασφάλεια του καστ και των συνεργείων παραγωγής είναι το κύριο μέλημα τους. Δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά για την πλοκή, όμως σύμφωνα με τo teaser τρέιλερ του τέταρτου κύκλου, η δράση αναμένεται να εξελιχθεί εκτός της φανταστικής πόλης Χόκινς.