Ο «Μπόρατ» ξαναχτυπά;

borat
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Ένας χρήστης του TikTok «συνέλαβε» τον εκκεντρικό δημοσιογράφο του Sacha Baron Cohen να οδηγεί στους δρόμους της Καλιφόρνια.

Το τελευταίο διάστημα ο Sacha Baron Cohen βρίσκεται στην Αμερική όπου φαίνεται πως πραγματοποιεί τα γυρίσματα μιας νέας παραγωγής. Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν νέο κύκλο του «Who Is America?», όμως σύμφωνα με ένα νέο βίντεο ο Βρετανός κωμικός ενδέχεται να γυρνάει μια νέα ταινία με τον «Μπόρατ».

Ένας χρήστης του TikTok μαγνητοσκόπησε τον Cohen ντυμένο ως Μπόρατ να οδηγεί ένα φορτηγάκι στους δρόμους του Λονγκ Μπιτς στην Καλιφόρνια, ενώ προπορευόταν ένα άλλο φορτηγό με κάμερες. Στο βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα streaming, ο Cohen φαίνεται να προσπαθεί να βγάλει το χαρακτηριστικό γκρι κουστούμι του.

Ο Borat Sagdiyev, όπως είναι το πλήρες όνομα του χαρακτήρα που δημιούργησε ο Cohen, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην βρετανική σειρά σκετς «F2F» το 1996 και γρήγορα έγινε ανάρπαστος με αποτέλεσμα να αποκτήσει την δική του σειρά στο Channel 4 το 2004. Μετά την επιτυχία του Ali G στην μεγάλη οθόνη, ο Cohen αποφάσισε να γυρίσει μια ταινία με πρωταγωνιστή τον εκκεντρικό δημοσιογράφο από το Καζακστάν.

Το «Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan» κυκλοφόρησε το 2006 σε σκηνοθεσία του Larry Charles και έσπασε τα ταμεία, ενώ απέσπασε μια Χρυσή Σφαίρα και προτάθηκε για το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου. Τα επόμενα χρόνια οι φήμες για ένα σίκουελ φούντωσαν, όμως ο Cohen είχε άλλα σχέδια: το 2009 γύρισε το «Brüno» και τρία χρόνια αργότερα τον «Δικτάτορα».