«The Northman»: Η επόμενη ταινία του Robert Eggers θα έχει την μαγεία της Björk

bjork Santiago Felipe
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Αποκαλύφθηκε το καστ της επικής περιπέτειας του σκηνοθέτη του «Φάρου», η οποία θα διαδραματίζεται την εποχή των Βίκινγκ.

Μετά την τεράστια επιτυχία του ατμοσφαιρικού «Φάρου», ο Robert Eggers έχει στρέψει το βλέμμα του στη επική εποχή των Βίκινγκ και σύμφωνα με διαρροές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει συγκεντρώσει ένα ξεχωριστό καστ για το «The Northman».

Για την ώρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την πλοκή της ταινίας, όμως το καστ θα περιλαμβάνει πολλά γνώριμα, αλλά και νέα πρόσωπα. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στην επική περιπέτεια θα είναι η Björk, ο Willem Dafoe και η Anya Taylor-Joy.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναρτήσεις η Ισλανδή τραγουδίστρια θα παίξει τον ρόλο μιας «Σλάβικης μάγισσας». Τελευταία ταινία της Björk ήταν το δραματικό μιούζικαλ «Χορεύοντας στο σκοτάδι» του Lars von Trier το 2000.

Στο καστ του «The Northman» συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Nicole Kidman, Claes Bang και Bill Skarsgård, ενώ ο Alexander Skarsgård θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βίκινγκ Amleth.