Ο John Travolta και η κόρη του χόρεψαν για την Kelly Preston

kelly-preston-John-travolta-ella-bleu-travolta James Gourley
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

«Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Kelly ήταν να χορεύει μαζί μου» έγραψε ο χολιγουντιανός αστέρας στην συγκινητική ανάρτηση του.

Την περασμένη Παρασκευή ο John Travolta και η κόρη του Ella μοιράστηκαν ένα συγκινητικό βίντεο όπου χόρεψαν μαζί για να τιμήσουν την μνήμη της Kelly Preston. Η Αμερικανίδα ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους στα «Οι δίδυμοι» και «Τζέρρυ Μαγκουάιρ», πέθανε τον περασμένο Ιούλιο μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

«Η κόρη μου Ella Travolta και εγώ χορεύουμε εις μνήμην της μάνας. Ένα από τα αγαπημένα πράγματα της Kelly ήταν να χορεύει μαζί μου» έγραψε ο 66χρονος ηθοποιός στο βίντεο που μοιράστηκε μέσω Instagram.

«Θα θυμόμαστε για πάντα την αγάπη και τη ζωή της Kelly. Θα χρειαστώ χρόνο για να είμαι δίπλα στα παιδιά μου τα οποία έχασαν τη μητέρα τους, οπότε συγχωρείστε με εκ των προτέρων αν δεν έχετε νέα μας για κάποιο διάστημα» είχε ανακοινώσει ο Travolta μετά τον θάνατο της συζύγου του.

Ο Travolta και η Preston παντρεύτηκαν το 1991 και απέκτησε τρία παιδιά, την 20χρονη Ella, τον εννιάχρονο Benjamin και τον Jett, ο οποίος πέθανε το 2009 στην ηλικία των 16 ετών.