Σε επεισοδιακή μορφή θα κυκλοφορήσει το Snyder Cut του «Justice League»

zack-snyders-Justice-league
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Το νέο teaser τρέιλερ της τετράωρης εκδοχής της ταινίας με τους ήρωες της DC περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις.

Μετά από πολλά χρόνια αγώνα στα social media, η Warner Brothers ενέδωσε στην πίεση και αποφάσισε να κυκλοφορήσει την εκδοχή του «Justice League» που είχε οραματιστεί ο Zack Snyder, πριν την αποχώρηση του από την παραγωγή για οικογενειακούς λόγους. Στο FanDome του περασμένου σαββατοκύριακου οι οπαδοί της DC πήραν μια πρώτη γεύση από την «αποκατεστημένη» εκδοχή της ταινίας.

Το teaser τρέιλερ του «Zack Snyder's Justice League» ξεκινά με τον μεγάλο «κακό» στα κόμικ της DC, τον Darkseid (τον οποίο ενσαρκώνει ο Ray Porter), αλλά και μια πιο μεταλλική εκδοχή του Steppenwolf (Ciarán Hinds). Στην συνέχεια το τρέιλερ παρουσιάζει πιο πολλά στοιχεία για τον Cyborg (Ray Fisher), όπως τα χρόνια του ως αστέρας του κολεγιακού ποδοσφαίρου και τον θάνατο του πατέρα του (Joe Morton).

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία του τρέιλερ του Snyder Cut είναι η εμφάνιση του Superman (Henry Cavill) με την μαύρη στολή που φόρεσε στα κόμικς μετά την «ανάσταση» του, καθώς και περισσότερα στοιχεία για τις σχέσεις του με την θετή μητέρα του Martha Kent (Diane Lane) και την Lois Lane (Amy Adams).

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, το Snyder Cut θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα επεισόδια της μιας ώρας, ενώ υπάρχουν σχέδια να κυκλοφορήσει αργότερα ως μια ενιαία τετράωρη ταινία. Το Snyder Cut αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω του HBO Max στα μέσα του 2021.