Το lockdown ενέπνευσε τον Channing Tatum να γράψει ένα βιβλίο για την κόρη του

channing-tatum Tinseltown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Η καραντίνα ήταν λίγο περίεργη για μένα, κλειδώθηκα κατά λάθος στο δωμάτιο της κόρης μου και ανακάλυψα το παιδί μέσα μου» έγραψε ο ηθοποιός.

Τα έκτακτα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και περιορισμού στο σπίτι για την αντιμετώπιση της πανδημίας φαίνεται πως είχαν θετικό αντίκτυπο στον Channing Tatum, καθώς βρήκε την έμπνευση και τον χρόνο να γράψει ένα παιδικό βιβλίο για την επτάχρονη κόρη του. Ο χολιγουντιανός αστέρας αποκάλυψε το εξώφυλλο του «The One and Only Sparkella» σε αναρτήσεις του στα social media που διατηρεί.

«Δεν ξέρω για σας, αλλά η καραντίνα ήταν λίγο περίεργη για μένα. Κλειδώθηκα κατά λάθος στο δωμάτιο της επτάχρονης κόρης μου και τελικά ανακάλυψα το παιδί μέσα μου. Δημιούργησα αυτό για το κοριτσάκι μου. Προέρχεται, φαντάζομαι, από το μικρό κορίτσι μέσα μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Tatum στην ανάρτηση του.

Πρωταγωνίστρια του βιβλίο του Tatum είναι η νεαρή Ella, την οποία κοροϊδεύουν οι συμμαθητές της στο σχολείο επειδή αγαπά οτιδήποτε λάμπει και φορά παπούτσια με ντισκομπάλες. Ο πατέρας της Ella τότε επεμβαίνει και μαθαίνει την κόρη του να αγαπά τον εαυτό της και να έχει το θάρρος να εκφράζεται.

Σύμφωνα με άρθρο του People, στην αφιέρωση του ο Tatum περιγράφει την κόρη του ως «το πιο λαμπρό μαγικό ον» που έχει γνωρίσει ποτέ και τον «μεγαλύτερο δάσκαλο» του. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Feiwel & Friends τον ερχόμενο Μάιο.