Ο Tom Cruise νοίκιασε κρουαζιερόπλοιο για τα γυρίσματα της νέας «Επικίνδυνης αποστολής»

mission-impossible
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας και η Paramount είναι «αποφασισμένοι» να αποφύγουν τις περαιτέρω καθυστερήσεις στην παραγωγή της συνέχειας.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο Tom Cruise δημιούργησε ένα ολόκληρο «χωριό» από τροχόσπιτα για όλο το καστ και συνεργείο του νέο σίκουελ της «Επικίνδυνης αποστολής». Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και πάλι στην Μεγάλη Βρετανία, όμως υπήρξε νέα αναβολή λόγω ενός ατυχήματος κατά την διάρκεια ενός stunt.

Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο της Sun, ο Αμερικάνος ηθοποιός είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας που θα ολοκληρωθούν στην Νορβηγία χωρίς νέες αναβολές. Για τον λόγο αυτό, πηγή της εφημερίδας αποκάλυψε πως ο Cruise νοίκιασε ένα κρουαζιερόπλοιο της Hurtigruten.

The Sun

«Φοβούνται τις περαιτέρω αναβολές. Ο Tom είναι αποφασισμένος να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις. Το στούντιο πιστεύει πως έτσι όλοι θα είναι ασφαλείς και τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν» σχολίασε η πηγή.

Το κόστος ενοικίασης του κρουαζιερόπλοιου φέρεται να είναι 500.000 λίρες και εφόσον δεν προκύψουν νέες καθυστερήσεις, η πρεμιέρα του νέου σίκουελ σε σκηνοθεσία του Christopher McQuarrie θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2021.