Θετικός στον κορωνοϊό ο νέος Batman

robert-pattinson Chris Pizzello
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα γυρίσματα της νέας περιπέτειας του «Σκοτεινού Ιππότη» διακόπηκαν προσωρινά μέχρι να αναρρώσει ο Robert Pattinson.

Η Warner Bros ανακοίνωσε μια προσωρινή διακοπή στα γυρίσματα του «The Batman» επειδή ο Robert Pattinson βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Εκπρόσωπος του χολιγουντιανού στούντιο εξήγησε στο Vanity Fair πως η απόφαση πάρθηκε λόγω κρούσματος σε μέλος της παραγωγής, χωρίς όμως να τον κατονομάσει.

«Ένα μέλος της παραγωγής του “The Batman” βρέθηκε θετικό στον COVID-19 και έχει απομονωθεί, σύμφωνα με τα καθιερωμένα πρωτόκολλα. Τα γυρίσματα έχουν παύσει προσωρινά» αναφέρει η επίσημη τοποθέτηση της Warner Brothers.

Σύμφωνα με το περιοδικό και πολλές άλλες πηγές, ο Pattinson φέρεται να είναι το άτομο που διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό. Μέχρι στιγμής ο εκπρόσωπος του πρωταγωνιστή δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την σχετικά εξέλιξη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παραγωγή της ταινίας του Matt Reeves έχει διακοπεί, αφού τα έκτακτα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω της πανδημίας τέθηκαν σε εφαρμογή λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων, στις αρχές της χρονιάς.

Στο φιλόδοξο reboot του «Σκοτεινού Ιππότη» που θα κυκλοφορήσει το Οκτώβριο του 2021, εμφανίζονται επίσης οι Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Andy Serkis και Colin Farrell.