Reboot στο «Pretty Little Liars» τρία μόλις χρόνια μετά την ολοκλήρωσή του

pretty-little-liars
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Οπαδοί της τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου εκφράζουν μεγάλες απορίες για την τόσο σύντομη επιστροφή στην μικρή οθόνη.

Τα τελευταία χρόνια τα reboot έχουν ταυτιστεί κυρίως με κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές των δεκαετιών του 1980 και 1990, όπως άλλωστε μαρτυρούν οι ετήσιες λίστες των πιο πετυχημένων κυκλοφοριών. Όμως όσο περνάει ο καιρός (και οι επιστροφές στα box office δεν είναι οι αναμενόμενες), τα στούντιο στρέφονται σε όλο και πιο σύγχρονες παραγωγές.

Τελευταίο παράδειγμα της μανίας των reboot είναι η περίπτωση της τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου «Pretty Little Liars», η οποία ολοκληρώθηκε μόλις πριν από τρία χρόνια, μετά από εφτά σεζόν. Σύμφωνα με άρθρο του Variety, ο σεναριογράφος των «Riverdale» και «The Chilling Adventures of Sabrina», Roberto Aguirre-Sacasa, είναι επικεφαλής του νέου εγχειρήματος.

Warner Bros. TV

Το «Pretty Little Liars» εξιστορεί τις περιπέτειες μιας παρέας τεσσάρων εφήβων φίλων οι οποίες αρχίζουν να λαμβάνουν μυστηριώδη γράμματα από έναν άγνωστο, μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Στην σειρά που δημιούργησε η I. Marlene King πρωταγωνίστησαν οι Troian Bellisario, Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Sasha Pieterse και Janel Parrish.

Η είδηση για την επικείμενη επιστροφή της σειράς στην μικρή οθόνη έγινε δεκτή με ανάμεικτα συναισθήματα, με πολλούς χρήστες των social media να εκφράζουν απορία για την απόφαση. Άλλωστε, η spin-off σειρές «Ravenswood» και «The Perfectionists» ολοκληρώθηκαν ο 2014 και 2019 αντίστοιχα. Παράλληλα αρκετοί θαυμαστές της πρωτότυπης σειράς δεν συμφωνούν με την επιλογή του Aguirre-Sacasa λόγω της δουλειάς του στον πέμπτο κύκλο του «Riverdale».