Σε «άλλο επίπεδο» το νέο stunt του Tom Cruise

mission-impossible-fallout
ΤΡΙΤΗ, 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα γυρίσματα της έβδομης «Επικίνδυνης αποστολής» συνεχίζονται (με άκρως εντυπωσιακό τρόπο) στα βουνά της Νορβηγίας.

Ο Tom Cruise μπορεί να πλησιάζει στα 60, όμως παραμένει ένας από τους πιο αφοσιωμένους και σκληρά εργαζόμενους ηθοποιούς των ταινιών δράσης και συχνά εκτελεί ο ίδιος τα επικίνδυνα stunts στα γυρίσματα. Η παραγωγή του «Επικίνδυνη αποστολή 7» μεταφέρθηκε στην Νορβηγία, όπου ο χολιγουντιανός αστέρας έκανε άλλο ένα παράτολμο stunt με μοτοσυκλέτα που κόβει την ανάσα.

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία που μοιράστηκε ο σκηνοθέτης της ταινίας Christopher McQuarrie στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στις χιονισμένες βουνοκορφές της σκανδιναβικής χώρας, όπου έχει στηθεί μια εξέδρα.

Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η νορβηγική ειδησεογραφική σελίδα NGTV, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας (που φέρεται να είναι ο Cruise) παίρνει φόρα και κάνει ένα εντυπωσιακό άλμα στο κενό, ενώ στην συνέχεια ανοίγει ένα αλεξίπτωτο για να προσγειωθεί ομαλά.

Τον περασμένο μήνα είχε πραγματοποιηθεί ένα αντίστοιχο stunt στα στούντιο της Μεγάλης Βρετανίας, όπου όμως σημειώθηκε ένα σοβαρό ατύχημα που κόστισε περίπου δύο εκατομμύρια λίρες και προκάλεσε νέα καθυστέρηση στα γυρίσματα.

Για να αποφευχθούν περαιτέρω αναβολές στην Νορβηγία, ο 58χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας πήρε την απόφαση να μισθώσει ένα κρουαζιερόπλοιο για την διαμονή του καστ και του συνεργείου παραγωγής. Δίπλα στον Cruise εμφανίζονται επίσης οι Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Hayley Atwell, Simon Pegg, Vanessa Kirby και Shea Whigham, ενώ η κινηματογραφική πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2021.