Παπούτσια εμπνευσμένα από τον Freddy Krueger για το Halloween

freddy-krueger-nightmare-on-elm-street
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα νέα αθλητικά είναι στα κλασικά χρώματα του σατανικού Freddy Krueger από τον «Δρόμο με τις λεύκες».

Η συνεργασίες στον χώρο του θεάματος με εταιρείες από άλλους παραγωγικούς τομείς δεν είναι καινούριο φαινόμενο, όμως τα τελευταία χρόνια υπάρχει έντονη πειραματική διάθεση – από μπύρες και τυριά μεγάλων συγκροτημάτων, μέχρι βιντεοπαιχνίδια και παπούτσια με την υπογραφή μεγάλων κινηματογραφικών ηρώων.

Με το Halloween να πλησιάζει, η Nike έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από ένα ζευγάρι Air Max 95 που αναμένονται να γίνουν ανάρπαστα το φθινόπωρο, τόσο στους κύκλους των απανταχού sneakerheads, όσο και των οπαδών των ταινιών τρόμου της χρυσής εποχής της δεκαετίας του 1980.

Η νέα εκδοχή του κλασικού μοντέλου της Nike έρχεται στα χρώματα του «εφιαλτικού» Freddy Krueger από τον «Δρόμο με τις λεύκες». Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το κόκκινο mesh φέρνει κατά νου το πουλόβερ του Krueger, ενώ οι κόκκινες λεπτομέρειες στις σόλες που θυμίζουν τα νύχια του είναι εντυπωσιακές.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Οκτώβριο για τους τελικούς του NBA.