Το 2022 θα ολοκληρωθεί το «The Walking Dead»

the-walking-dead
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μετά το φινάλε της κεντρικής σειράς θα ακολουθήσει ένα νέο spin-off το οποίο θα επικεντρώνεται στον Daryl και την Carol.

Μετά από δέκα περίπου χρόνια στην μικρή οθόνη, οι παραγωγοί του «The Walking Dead» αποφάσισαν να ανακοινώσουν τους τίτλους τέλους της τηλεοπτικής σειράς με το τέλος της 11ης σεζόν. Όπως αναφέρει σε άρθρο του το Deadline, η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 24 επεισόδια και θα ολοκληρωθεί το 2022.

AMC

Παράλληλα όμως οι παραγωγοί έχουν σχέδια για μια νέα spin-off σειρά που ακολουθήσει το 2023 και η οποία θα επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του Daryl (τον οποίο υποδύεται ο Norman Reedus) και της Carol (Melissa McBride). Στα σκαριά υπάρχει επίσης μια νέα σειρά σε μορφή ανθολογίας με τίτλο «Tales of the Walking Dead», αλλά και μια σειρά ταινιών με τον Rick Grimes (Andrew Lincoln).

Η τηλεοπτική σειρά του AMC είναι βασισμένη στο πρωτοποριακό κόμικ του Robert Kirkman και έκανε το ντεμπούτο της στην μικρή οθόνη το 2010. Οι πρώτοι κύκλοι του «The Walking Dead» σημείωσαν τεράστια επιτυχία και η σειρά έχει τιμηθεί με δύο Emmy για τα ειδικά εφέ, ενώ προτάθηκε για μία Χρυσή Σφαίρα.

AMC

Οι αλλαγές στο καστ της σειράς και ο αναπόφευκτος ανταγωνισμός από άλλες τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το «Game of Thrones», είχε ως αποτέλεσμα την σταδιακή πτώση σε τηλεθέαση. Οι παραγωγοί του AMC έχουν κάνει προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με spin-off σειρές, οι οποίες όμως δεν έχουν καταφέρει να κάνουν την διαφορά.