Νέες πληροφορίες της Madonna για την βιογραφική ταινία με την Diablo Cody

madonna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το σενάριο θα εξιστορεί τα πρώτα της «Βασίλισσας της Pop» χρόνια στην Νέα Υόρκη, αλλά και την συνεργασία της με τον Andrew Lloyd Webber.

Πριν από λίγες εβδομάδες η Madonna ανακοίνωσε πως ετοιμάζει το σενάριο μιας νέας ταινίας με την Diablo Cody, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες για το project. Μέσω μια νέας συνέντευξης που έδωσαν μέσω Instagram Live, η «Βασίλισσα της Pop» και η σεναριογράφος του «Juno» αποκάλυψαν πως η ταινία θα αφορά την ζωή της Madonna, αλλά και τον αγώνα που έδωσε για να επιβιώσει «ως καλλιτέχνης σε έναν ανδρικό κόσμο».

Οι δύο συνεργάτιδες έδωσαν περισσότερα στοιχεία για το σενάριο, το οποίο θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια της Madonna στην Νέα Υόρκη. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είχε μετακομίσει στην μεγαλούπολη το 1978 έχοντας μόλις 35 δολάρια στην τσέπη της και γρήγορα κατάφερε να εδραιωθεί ως χορεύτρια και ανερχόμενη pop star.

«Ειλικρινά, ήταν μια από τις καλύτερες εποχές στην ζωή μου και μια από χειρότερες εποχές. Ελπίζω να μπορώ να απεικονίσω ή να εκφράσω πόσο συναρπαστική εποχή ήταν για μένα με κάθε τρόπο» σχολίασε η Madonna στην συνέντευξη μιας ώρας που έδωσε στο Instagram.

Η ταινία όμως φαίνεται πως θα εξετάσει κι άλλες περιόδους της καριέρας της Madonna, όπως την συνεργασία της με τον Andrew Lloyd Webber για την βιογραφική ταινία «Εβίτα», χάρη στην οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα. Σύμφωνα με την ίδια υπέστη «λίγους νευρικούς κλονισμούς» κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς ανησυχούσε ότι θα την απέλυαν, ενώ δήλωσε πως ο Webber «δεν ήταν καλός» μαζί της, εκτιμώντας ότι ενδεχομένως δεν την ήθελε στην ταινία.

REX/Shutterstock

Εκπρόσωπος του Webber σχολίασε στο Entertainment Weekly επιχείρησε να υποβαθμίσει τους ισχυρισμούς της Madonna λέγοντας πως «ο Andrew και η Madonna είναι μια πολύ καλή και παραγωγική συνεργασία» στα γυρίσματα της ταινίας.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό περισσότερες πληροφορίες για την παραγωγή, με τις Cody και Madonna να εξηγούν πως έχουν ήδη ετοιμάσει 107 σελίδες για το σενάριο. Σύμφωνα την φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, η βραβευμένη με Emmy πρωταγωνίστρια της σειράς «Ozark» Julia Garner είναι το φαβορί για τον ρόλο της Madonna.