Νέα αναβολή για την Wonder Woman

wonder-woman-1984
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το πολυαναμενόμενο σίκουελ της Αμαζόνας της DC θα κυκλοφορήσει τελικά στα τέλη Δεκεμβρίου, μια εβδομάδα μετά το «Dune».

Η αβεβαιότητα στην βιομηχανία του κινηματογράφου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει ωθήσει πολλά στούντιο στην αναβολή πολλών πρεμιέρων και όπως έγινε γνωστό, η Warner Brothers αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του «Wonder Woman 1984» μέχρι τον Δεκέμβριο. Σύμφωνα με άρθρο του Empire, το χολιγουντιανό στούντιο πήρε την σχετική απόφαση επειδή θεωρεί ότι η εορταστική περίοδος μπορεί να στηρίξει περισσότερες μεγάλες παραγωγές.

Ως παράδειγμα αναφέρεται η περίπτωση του «Jumanji: Η Επόμενη Πίστα» που σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα box office, παρά τον ανταγωνισμό του «Star Wars: Skywalker η Άνοδος» την περασμένη χρονιά. Έτσι λοιπόν το πολυαναμενόμενο σίκουελ με την Αμαζόνα της DC θα κυκλοφορήσει ανήμερα τα Χριστούγεννα, μια εβδομάδα μετά την νέα μεταφορά του «Dune» από τον Denis Villeneuve.

«Πρώτα και πάνω από όλα, θα ήθελα πω πόσο η Gal και εγώ αγαπάμε τους αφοσιωμένους θαυμαστές της Wonder Woman σε όλο τον κόσμο και ο ενθουσιασμός σας για το “Wonder Woman 1984” δεν θα μπορούσε να μας κάνει πιο ευτυχισμένες ή να ανυπομονούμε περισσότερο για να δείτε την ταινία» η σκηνοθέτης της ταινίας Patty Jenkins.

Συνεχίζοντας η Jenkins σχολίασε πως «επειδή ξέρω πόσο σημαντικό είναι να σας φέρω αυτή την ταινία στην μεγάλη οθόνη όταν όλοι μας μπορούμε να μοιραστούμε την εμπειρία μαζί, ελπίζω να μην σας πειράζει λίγη ακόμα αναμονή. Με την νέα ημερομηνία για τα Χριστούγεννα, ανυπομονούμε να περάσουμε τις γιορτές μαζί σας».