Η βίλα του «Φρέσκου πρίγκιπα», Will Smith, στο airbnb

fresh-prince-of-bel-air-mansion-2
ΤΡΙΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Will Smith ανακοίνωσε πως δέχεται κρατήσεις στο Airbnb για την εντυπωσιακή βίλα από την θρυλική τηλεοπτική σειρά των 90s.

Μια από τις πιο διάσημες βίλες που έγιναν παγκοσμίως γνωστές μέσα από την μικρή οθόνη – η βίλα από τον «Φρέσκο πρίγκιπα του Μπελ Αιρ» – είναι πλέον διαθέσιμη προς ενοικίαση μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Την καταχώρηση της βίλας έκανε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς, ο Will Smith.

Στην καταχώρηση ο Smith δήλωσε πως η βίλα παραμένει εξίσου εντυπωσιακή όπως όταν την πρωτοεπισκέφτηκε, ενώ σχολίασε πως «αυτή τη φορά, σας δίνω τα κλειδιά οπότε θα η πτέρυγα μου της βίλας θα είναι δική σας – εκτός από την συλλογή αθλητικών παπουτσιών μου».

Airbnb

Όσοι σπεύσουν να προγραμματίσουν μια διαμονή στην βίλα θα μπορούν να διανυκτερεύσουν στο δωμάτιο του χαρακτήρα που ενσάρκωσε ο Smith, όπου υπάρχει πλήρης γκαρνταρόμπα, αλλά και ένα πικάπ με όλες τις επιτυχίες της εποχής.

Airbnb
Airbnb

«Όλα τα γεύματα σερβίρονται σε ασημένιες πιατέλες, φυσικά», ενώ η βίλα διαθέτει επίσης μια πισίνα η οποία σύμφωνα με τον «Φρέσκο πρίγκιπα» είναι «κατάλληλη για βουτιές». Οι διανυκτερεύσεις κοστίζουν μόλις 30 δολάρια και η βίλα θα είναι διαθέσιμη στις 2, 5, 8, 11 και 14 Οκτωβρίου.

Airbnb

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Smith δεν θα είναι σε θέση να υποδεχτεί τους επισκέπτες του, αλλά ο μουσικός συνεργάτης του DJ Jazzy Jeff θα τους καλωσορίζει μέσω διαδικτύου κατά την άφιξη τους.