Νέα υπηρεσία από το Facebook για ταινία με την παρέα

zeugari-binteoklisi-group-video-call-filoi-parea
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η νέα υπηρεσία Watch Together επιτρέπει σε οχτώ χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης να παρακολουθήσουν μαζί ταινίες και σειρές.

Η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown ανάγκασε τον περισσότερο κόσμο να αλλάξει τις συνήθειες του στην διασκέδαση, ειδικά σε σχέση με την μουσική και τον κινηματογράφο. Ευτυχώς όμως υπάρχουν οι πολλές πλατφόρμες streaming που προσφέρουν πολλές επιλογές ώστε η «έξοδος στο σπίτι» να γίνει πιο άνετη.

Θέλοντας να δημιουργήσουν μια πιο οικεία ατμόσφαιρα, πολλές πλατφόρμες έχουν αρχίσει να προσφέρουν την δυνατότητα στους χρήστες τους να απολαμβάνουν μαζί τα αγαπημένα τους βίντεο παρέα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, για μια πιο κοινωνική εμπειρία.

Facebook

Το Facebook προσφέρει εδώ και δύο χρόνια την συγκεκριμένη δυνατότητα μέσω desktop υπολογιστή, όμως με την νέα υπηρεσία Watch Together στην εφαρμογή Messenger (για iOS και Android) πλέον είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν smartphone. Το Watch Together επιτρέπει σε μέχρι οχτώ άτομα να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα μαζί ένα βίντεο κατά την διάρκεια βιντεοκλήσης.

«Δημιουργήσαμε το Watch Together ώστε ο πολύτιμος χρόνος που περνάμε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πρόσωπο με πρόσωπο εμπειρία. Είτε βλέπετε ένα trending βίντεο, μια ταινία, αθλητικά στιγμιότυπα, έναν οδηγό μακιγιάζ ή μια πρωτότυπη παραγωγή του Facebook Watch, η υπηρεσία σας επιτρέπει να δείτε τις αντιδράσεις των φίλων σας σε πραγματικό χρόνο» αναφέρει η product manager του Facebook, Nora Micheva.