Σκέψεις για νέα αναβολή στην «Μαύρη Χήρα» με την Scarlett Johansson

black-widow
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η αβεβαιότητα στην βιομηχανία του κινηματογράφου ενδέχεται να βάλει νέο φρένο στην solo περιπέτεια με την Scarlett Johansson.

Η σχετική επιτυχία του «Tenet» στις κινηματογραφικές αίθουσες δημιούργησε τις προσδοκίες πως η βιομηχανία του θεάματος αρχίζει να επιστρέφει σιγά σιγά σε πιο κανονικούς ρυθμούς, όπως στην πραγματικότητα υπάρχει ακόμα μεγάλη αβεβαιότητα και δισταγμός από τα μεγάλα στούντιο. Μετά την απόφαση της Warner Brothers να καθυστερήσει την κυκλοφορία του «Wonder Woman 1984», η Disney φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο νέας αναβολής της πρεμιέρας της «Μαύρης Χήρας».

Αρχικά η solo ταινία με την Scarlett Johansson στον ρόλο της ηρωίδας της Marvel θα κυκλοφορούσε τον προσεχή Νοέμβριο μετά από μια σειρά αναβολών. Παραμένει άγνωστο για την ώρα εάν η Disney θα μετακινήσει την πρεμιέρα για την επόμενη χρονιά – ενδεχομένως στην θέση της ταινίας των «Eternals» που αναμένεται στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2021 – ή εάν θα διαθέσει την ταινία μέσω της πλατφόρμας streaming Disney+, όπως έκανε με το ριμέικ της «Μουλάν».

Μια νέα αναβολή πάντως στην «Μαύρη Χήρα» θα προκαλούσε περισσότερα προβλήματα στον προγραμματισμό της Disney σε σχέση με τις υπόλοιπες ταινίες με τους ήρωες της Marvel. Μετά την επική κατάληξη στην «Τελευταία πράξη» των Εκδικητών, η Disney φιλοδοξεί να ξεκινήσει μια νέα κεντρική ιστορία που θα διαδραματιστεί σε πολλαπλές ταινίες και cross-overs.

Εφόσον πάντως η Disney πάρει την απόφαση για μια νέα αναβολή της «Μαύρης Χήρας», οι παραγωγοί του James Bond θα τρίβουν τα χέρια τους, αφού έτσι το «No Time To Die» θα αποτελεί την μοναδική μεγάλη παραγωγή που θα κυκλοφορήσει πριν την εορταστική περίοδο του Δεκεμβρίου.