Brad Pitt και Jennifer Aniston: ξεκαρδιστική επανένωση για Όσκαρ ερμηνείας

brad-pitt-Jennifer-aniston Alan Davidson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το πρώην ζευγάρι έκλεψε τις εντυπώσεις στο διαδικτυακό table read του σεναρίου του «Fast Times at Ridgemont High».

Ένα από τα πιο αγαπημένα πρώην ζευγάρια του Χόλυγουντ, η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt, έσμιξαν ξανά για τις ανάγκες του διαδικτυακού table read του σεναρίου της κλασικής κωμωδίας «Fast Times at Ridgemont High», γνωστής και ως «Πλακατζήδες και μπουμπούκια». Το μοναδικό event στο οποίο συμμετείχαν οι Julia Roberts, Shia LaBeouf, Jimmy Kimmel, John Legend, Ray Liotta και Henry Golding, είχε διοργανώσει ο Dane Cook με αφήγηση του Morgan Freeman.

Στα πλαίσια του event, οι Pitt και Aniston ενσάρκωσαν τους ρόλους των Brad Hamilton και Linda Barrett αντίστοιχα, ενώ όπως φάνηκε από ένα σχετικό βίντεο που έγινε viral, οι σχέσεις τους παραμένουν εξαιρετικές μετά τον χωρισμό τους.

Σε μια σκηνή που διαδραματίζεται σε ένα όνειρο, η Aniston ως Linda απευθύνεται στον Pitt λέγοντας του πόσο «χαριτωμένος» και «σέξι» είναι. Το υπόλοιπο καστ ξέσπασε σε γέλια, με τον Freeman να σχολιάζει «έλεος, Θεέ μου» και να περιγράφει στην συνέχεια την φαντασίωση του Brad για το κορμί της Linda.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη σκηνή έγινε ανάρπαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έδωσε αφορμή για πολλές συζητήσεις για την σχέση των δύο ηθοποιών και αν υπάρχει περίπτωση να ξανασμίξουν και στην πραγματική ζωή.

Χάρη στις εξαιρετικές ερμηνείες (και το χιούμορ) των χολιγουντιανών αστέρων, Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 50.000 δολάρια για την ενίσχυση του ταμείου στήριξη CORE και της οργάνωσης Reform Alliance για την μεταρρύθμιση της ποινικής δικαιοσύνης.