Tom Cruise: Σε ένα χρόνο ξεκινά η παραγωγή της φιλόδοξης ταινίας του στο διάστημα

tom-cruise Evan Agostini
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο χολιγουντιανός αστέρας έχει προγραμματίσει ένα πρώτο ταξίδι στον διαστημικό σταθμό Axiom τον Οκτώβριο του 2021.

Πριν από λίγες εβδομάδες διέρρευσε η φήμη πως ο Tom Cruise σχεδιάζει να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα και λίγο αργότερα επισημοποιήθηκε από πλευράς NASA. Όπως φαίνεται ο σχεδιασμός της ταινίας προχωρά κανονικά ο Αμερικάνος ηθοποιός έχει προγραμματίσει να κάνει ένα ταξίδι στον διαστημικό σταθμό Axiom τον Οκτώβριο του 2021.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση στο Twitter, τον Cruise θα συνοδεύει ο σκηνοθέτης Doug Liman, ενώ το σκάφος της SpaceX θα πιλοτάρει ο κυβερνήτης Michael Lopez-Alegria. Όπως αναφέρει η ανάρτηση της SpaceX, υπάρχει ακόμα μια διαθέσιμη θέση στο τουριστικό ταξίδι.

Η NASA από την πλευρά της έχει εκφράσει μεγάλο ενθουσιασμό για την παραγωγή, καθώς υπάρχει η ελπίδα πως η ταινία θα εμπνεύσει τις επόμενες γενιές μηχανικών και επιστημόνων που θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τα φιλόδοξα διαστημικά σχέδια της υπηρεσίας.

Για την ώρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό για την πλοκή της ταινίας καθώς ο Liman φέρεται να γράφει ακόμα το σενάριο. Ο Christopher McQuarrie, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Cruise στις πρόσφατες «Επικίνδυνες αποστολές», θα έχει συμβουλευτικό ρόλο στην συγγραφή του σεναρίου και θα συμμετάσχει ως παραγωγός μαζί με τους Cruise, Liman και P.J. van Sandwijk.