Φήμες για spin-off σειρά του Χάρι Πότερ με τον Jude Law ως Ντάμπλντορ

fantastic-beasts-Jude-law
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η τηλεοπτική σειρά που φέρεται να σχεδιάζει το HBO θα διαδραματίζεται ανάμεσα στα «Φανταστικά ζώα» και την κεντρική ιστορία του Χάρι Πότερ.

Το HBO έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό μιας τηλεοπτικής σειράς στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Jude Law ως Άλμπους Ντάμπλντορ. Σύμφωνα με το We Got This Covered, η spin-off σειρά που προορίζεται για το HBO Max θα αποτελεί συνέχεια των «Φανταστικών ζώων» και πρίκουελ στην κεντρική ιστορία του Χάρι Πότερ.

Παρά το γεγονός ότι έχουν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες στο παρελθόν σχετικά με μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στον Χάρι Πότερ, το άρθρο αναφέρει πως οι πηγές του είναι οι ίδιες που είχαν αποκαλύψει πληροφορίες σχετικά με το Snyder Cut του «Justice League» αλλά και το «Justice League Dark» του J.J. Abrams πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Law θα επιστρέψει στο ρόλο του (μετέπειτα) διευθυντή στο Χόγκουαρτς για την τρίτη ταινία της πρίκουελ σειράς «Φανταστικά ζώα». Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Eddie Redmayne, τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει μετά την μεγάλη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Παρά το γεγονός ότι η J.K. Rowling είχε σχεδιάσει πέντε ταινίες για την πρίκουελ σειρά, το μέλλον του κινηματογραφικού franchise θα εξαρτηθεί από τις επιδώσεις της τρίτης ταινίας των «Φανταστικών ζώων», καθώς το «Φανταστικά ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» είχε απογοητεύσει θεατές και κριτές.