Αυλαία για τις «Νύχτες Πρεμιέρας»- Το νέο πρόγραμμα

nuxtes-premieras
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Αφού ταλαιπωρήθηκαν λίγο με τα νέα μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι «Νύχτες Πρεμιέρας» δεν το έβαλαν κάτω και ξεκινούν σήμερα με αέρα Βενετίας.

Αφού ταλαιπωρήθηκαν λίγο με τα νέα μέτρα για την εξάπλωση του κορωνοϊού, οι «Νύχτες Πρεμιέρας» δεν το έβαλαν κάτω και ξεκινούν σήμερα με αέρα Βενετίας. 

Υπενθυμίζεται ότι το 26ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στα νέα έκτακτα μέτρα που ισχύουν στην Αττική και θέλουν κλειστά για δύο εβδομάδες τις κλειστές κινηματογραφικές αίθουσες. Έτσι το φεστιβάλ μετακόμισε στα θερινά της Αθήνας. 

ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ, CINE ΑΝΕΣΙΣ, CINE ΑΘΗΝΑΙΑ, ΡΙΒΙΕΡΑ, ΤΡΙΑΝΟΝ, ΛΑΪΣ - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΣΤΕΛΛΑ ανοίγουν σήμερα τις πόρτες τους στο σινεφίλ κοινό της Αθήνας για ένα υβριδικό, σίγουρα διαφορετικό, αλλά πάντα συναρπαστικό φεστιβάλ. 

Να σημειωθεί ότι φέτος ένα μέρος των ταινιών του φεστιβάλ προσφέρεται με χαμηλό αντίτιμο για προβολή online. Δείτε εδώ περισσότερα για την διαδικτυακή πλατφόρμα

Μπορείτε να δείτε εδώ το νέο, προσαρμοσμένο πρόγραμμα 

Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας συνολικά 138 ταινίες απ' όλο τον κόσμο, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ, ελληνικές πρεμιέρες, και ελληνικές ταινίες μικρού μήκους. Ποδαρικό στις φετινές «Νύχτες Πρεμιέρας» κάνει η ταινία που απέσπασε το Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας, το «Nomadland» της Κλόι Ζάο.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Πολιτική Επιστροφής Εισιτηρίων και τη νέα προπώληση εδώ.