Ο «Μπαμπάς της νύφης» επιστρέφει για καλό σκοπό

father-of-the-bride
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Steve Martin και Diane Keaton θα εμφανιστούν μαζί σε ένα «μίνι σίκουελ επανένωση» ενώ η Warner Brothers σχεδιάζει ένα reboot.

Μια από τις πιο κλασικές κωμωδίες των Steve Martin και Diane Keaton από την δεκαετία του 1990, το «Ο μπαμπάς της νύφης», θα επιστρέψει για καλό σκοπό μέσω του Netflix. Η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε πως έχει έρθει σε συμφωνία με την Nancy Meyers, μια εκ των τεσσάρων συγγραφέων του σεναρίου, για ένα μίνι σίκουελ.

Πιο συγκεκριμένα στην νέα συνέχεια θα επιστρέψουν οι Martin, Keaton, Kieran Culkin, Kimberly Williams-Paisley, George Newbern και Martin Short μέσω Zoom για να στηρίξουν την φιλανθρωπική οργάνωση World Central Kitchen. Η επανένωση των ηθοποιών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί μέσω YouTube και Facebook.

Πέραν όμως της μοναδικής παραγωγής του Netflix, η Warner Brothers φέρεται να εξετάζει σχέδια για ένα reboot της κλασικής κωμωδίας. Παρά το γεγονός ότι η Disney κυκλοφόρησε την ταινία και το σίκουελ της από το 1995, η Warner έχει τα δικαιώματα για ένα μεγάλο μέρος του καταλόγου της MGM, συμπεριλαμβανομένης της πρωτότυπης ταινίας του 1950 με τους Spencer Tracy και Elizabeth Taylor.

Σύμφωνα με άρθρο το Collider ο Matt Lopez, σεναριογράφος των «Bedtime Stories» και «Race To Witch Mountain», έχει αναλάβει να γράψει ένα νέο σενάριο περισσότερο στο πνεύμα της εποχής για λογαριασμό της Warner.