«Ο πύργος του Ντάουντον» θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά

downton-abbey
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Το 2021 θα γυριστεί μια νέα κινηματογραφική συνέχεια στην πολυβραβευμένη βρετανική δραματική σειρά εποχής.

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την πρεμιέρα του «Πύργου του Ντάουντον» και όπως αποκάλυψε ο πρωταγωνιστής της δραματικής σειράς Jim Carter, την επόμενη χρονιά θα γυριστεί μια νέα κινηματογραφική συνέχεια. Η αποκάλυψη για τον σχεδιασμό της παραγωγής έγινε στην εμφάνιση του Βρετανού ηθοποιού στην τηλεοπτική εκπομπή «This Morning».

«Εάν υποσχεθείτε ότι δεν θα το πείτε πουθενά, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι έχουμε δει ένα σενάριο. Το σενάριο για μια δεύτερη ταινία είναι έτοιμο. Το έχουμε δει, είναι πολύ αστείο. Έχει όλους τους ίδιους χαρακτήρες, όλους τους τακτικούς χαρακτήρες. Νομίζω πως COVID επιτρέποντος, θα την γυρίσουμε την επόμενη χρονιά» δήλωσε ο Carter όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης του καστ.

Shutterstock / Lev Radin

Ο Jim Carson ενσαρκώνει τον Mr. Carson στον «Πύργο του Ντάουντον».

Η πρώτη ταινία βασισμένη στην πολυβραβευμένο ιστορικό δράμα κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο σε σκηνοθεσία του Michael Engler και σενάριο του δημιουργού της τηλεοπτικής σειράς, Julian Fellowes. Η ταινία απέσπασε θερμές κριτικές και οι εισπράξεις της στα διεθνή box office κυμάνθηκαν στα 194,2 εκατομμύρια δολάρια.

Η πρεμιέρα του «Πύργου του Ντάουντον» πραγματοποιήθηκε μέσω της συχνότητας του ITV τον Σεπτέμβριο του 2010 και η σειρά ολοκληρώθηκε μετά από έξι κύκλους, το 2015. Συνολικά έχει τιμηθεί με τρεις Χρυσές Σφαίρες και 15 βραβεία Emmy μεταξύ άλλων.