Η Sienna Miller αποκαλύπτει την συναδελφική αλληλεγγύη και το μεγαλείο του Chadwick Boseman

chadwick-boseman-sienna-miller
ΤΡΙΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός δώρισε ένα μέρος της αμοιβής του στην συμπρωταγωνίστρια του στο «21 Γέφυρες» επειδή «το άξιζε».

Ο Chadwick Boseman ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς ηθοποιούς στο κινηματογραφικό franchise της Marvel, δίνοντας σάρκα και οστά στον «Μαύρο Πάνθηρα». Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις φίλων και συναδέλφων του, ο Αμερικάνος ηθοποιός ήταν εξίσου δίκαιος και τολμηρός όσο και ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε στην μεγάλη οθόνη.

Σε νέες δηλώσεις της στο Empire, η Sienna Miller αποκάλυψε πως ο Boseman της είχε δωρίσει ένα μέρος της αμοιβής του από την δραματική περιπέτεια «21 Γέφυρες» του 2019, ώστε να μπορέσει η ίδια να συνεχίσει να εργάζεται ως παραγωγής και ηθοποιός στην ταινία.

Η Miller εξήγησε πως αρχικά ήταν ενθουσιασμένη που ο Boseman επικοινώνησε μαζί της για να συνεργαστούν στην ταινία, όμως είχε αμφιβολίες επειδή το στούντιο δεν συμφωνούσε με το ύψους της αμοιβής της που είχε προτείνει – εκείνη την εποχή η ηθοποιός είχε κάνει ένα διάλειμμα από την ηθοποιία και δεν ήταν προετοιμασμένη να βάλει την οικογενειακή ζωή της «στον πάγο» χωρίς κάποια αξιοσέβαστη αμοιβή.

Ο Boseman ήθελε διακαώς την Miller για τον ρόλο της Frankie Burns και έτσι αποφάσισε να της δώσει ένα μέρος της αμοιβής του, ώστε να ικανοποιηθεί οικονομικά η συνάδελφος του. «Μου είπε πως άξιζα να πληρωθώ αυτό το ποσό» δήλωσε η 38χρονη ηθοποιός για την κίνηση του συναδέλφου της.