Πρώτες εικόνες από το «The Midnight Sky» του George Clooney

the-midnight-sky
ΤΡΙΤΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Felicity Jones, David Oyelowo και Kyle Chandler συμπρωταγωνιστούν στην νέα δραματική ταινία που θα κυκλοφορήσει μέσω Netflix τον Δεκέμβριο.

Η βιομηχανία του κινηματογράφου έχει βρει πλέον ορισμένους ρυθμούς κανονικότητας, με τα γυρίσματα πολλών μεγάλων παραγωγών να έχουν ξεκινήσε και ο George Clooney επέστρεψε στα στούντιο για την νέα του ταινία με τίτλο «The Midnight Sky».

Με τα γυρίσματα της ταινίας να έχουν ολοκληρωθεί, οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα και τις πρώτες εικόνες από την πρώτη δουλειά του ο βραβευμένου με δύο Όσκαρ ηθοποιού μπροστά και πίσω από την κάμερα μετά το «Catch-22».

Κεντρικός ήρωας του post-apocalyptic δράματος είναι ο Augustine (Clooney), ένας μοναχικός επιστήμονας στην Αρκτική, ο οποίος προσπαθεί να αποτρέψει την Sully (Felicity Jones) και τους αστροναύτες συναδέλφους της από το να επιστρέψουν σπίτι μετά από μυστηριώδης παγκόσμια καταστροφή.

Δίπλα στον Clooney και την Jones εμφανίζονται επίσης οι David Oyelowo, Kyle Chandler, Demián Bichir και Tiffany Boone, ενώ το σενάριο που έγραψε ο Mark L. Smith βασίζεται στο πολυβραβευμένο μυθιστόρημα «Good Morning, Midnight» της Lily Brooks-Dalton. Το «The Midnight Sky» πλέον βρίσκεται στο στάδιο του post-production και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο μέσω του Netflix.