Ποια παραγωγή έφερε την Jennifer Aniston στα όρια της;

poso-sklires-einai-oi-proponiseis-tis-Jennifer-aniston
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Με ξεζούμισε, δεν ήξερα αν η ηθοποιία ήταν αυτό που με ενδιέφερε» σχολίασε η χολιγουντιανή σταρ.

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε ότι έφτασε κοντά στο να παρατήσει την ηθοποιία μετά τις άσχημες εμπειρίες που είχε στην παραγωγής μιας ταινίας που την «ξεζούμισε». Η χολιγουντιανή σταρ δεν κατονόμασε την ταινία, όμως εξήγησε πως γυρίστηκε πριν από λίγα χρόνια και έκανε σκέψεις για μια νέα καριέρα στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, μου πέρασε από το μυαλό [να εγκαταλείψω την ηθοποιία], το οποίο δεν είχε συνέβη πριν. Ήταν μετά από μια δουλειά που είχα ολοκληρώσει και σκεφτόμουν πόσο μου είχε ξεζουμίσει την ζωή… δεν ήξερα εάν αυτό ήταν που με ενδιέφερε» δήλωσε η Aniston στο podcast «SmartLess» των Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett.

Apple

Η Aniston ήταν υποψήφια για Emmy για την ερμηνεία της στο «The Morning Show».

Συνεχίζοντας η 51χρονη ηθοποιός σχολίασε πως η συγκεκριμένη παραγωγή ήταν «απροετοίμαστη» και ότι το σενάριο δεν ήταν ολοκληρωμένο όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές συναδέλφους της σχετικά με την παραγωγή, η Aniston ανέφερε ότι η παραγωγή ολοκληρώθηκε «δύο χρόνια» πριν το «The Morning Show» του Apple TV+.

Η Aniston πάντως μίλησε με θερμά λόγια για τις πρόσφατες ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί, όπως το «Πρόσκληση για φόνο» με τον Adam Sandler και το ανεξάρτητο δράμα «Cake» του Daniel Barnz. Η ηθοποιός μάλιστα τόνισε πως η ταινία που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ήταν «δημιουργικά ικανοποιητική».

NBC

Η Aniston μαζί με τα υπόλοιπα «Φιλαράκια» της θα επιστρέψουν μαζί μέσω του HBO Max για ένα unscripted special.

Αξίζε να σημειωθεί πως η Aniston δεν μίλησε για τις ταινίες «Ονειρα σε Ψηλοτάκουνες Γόβες» της Anne Fletcher, «The Yellow Birds» του Alexandre Moors, το «Γιορτή της μητέρας» του Garry Marshall, το «Office Christmas Party» στο οποίο συμπρωταγωνίστησε με τον Bateman και την animated παραγωγή «Πελαργοί» του 2016.