Η Zendaya ως Ronnie Spector στην μεγάλη οθόνη

zendaya-ronnie-spector
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα ηθοποιός συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην βιογραφική ταινία για την ζωή της εμβληματικής τραγουδίστριας των Ronettes.

Μετά τον θρίαμβο της στα φετινά βραβεία Emmy, η Zendaya φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την A24 για να πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά των απομνημονευμάτων της Ronnie Spector με τίτλο «Be My Baby».

Το Deadline αναφέρει σε άρθρο του πως το χολιγουντιανό στούντιο έχει αποκτήσει τα σχετικά δικαιώματα και βρίσκεται σε συζητήσεις με την βραβευμένη με Πούλιτζερ Jackie Sibblies Drury για την συγγραφή του σεναρίου.

Shutterstock

Το βιβλίο που εκδόθηκε το 1990 επικεντρώνεται στην τεράστια επιτυχία που σημείωσε η Spector ως τραγουδίστρια των θρυλικών Ronettes, την συναισθηματική κακοποίηση που υπέστη στον γάμο της με τον παραγωγό Phil Spector, αλλά και την επιστροφή της στην κορυφή ως solo καλλιτέχνης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline, η Spector φέρεται να επέλεξε η ίδια την Zendaya για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που αναμφίβολα χαροποίησε την Α24, η οποία έχει αναπτύξει συνεργασία με την ηθοποιό μέσω της τηλεοπτικής σειράς «Euphoria».