Ξεκινά το podcast του «No Time To Die»

James-bond
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Τα έξι επεισόδια για την «ουσία» του James Bond περιλαμβάνουν συνεντεύξεις με τους Daniel Craig, Billie Eilish, Rami Malek και Lashana Lynch.

Η πρεμιέρα της 25ης κινηματογραφικής περιπέτειας του James Bond, το «No Time To Die» σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga, απέχει μόλις λίγες εβδομάδες και οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα podcast για τον θρυλικό «007».

Ξεκινώντας την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, το «No Time To Die: The Official James Bond Podcast» αποτελείται από έξι επεισόδια τα οποία θα επικεντρωθούν σε όλες τις γνωστές πτυχές του Βρετανού κατασκόπου – δηλαδή την μουσική, τα gadget, τα αυτοκίνητα, τις εξωτικές τοποθεσίες και άλλα πολλά.

Στο podcast θα συμμετάσχουν όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίες, όπως οι Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Jeffrey Wright και Naomie Harris, ο Fukunaga, οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, αλλά και οι δημιουργοί του τραγουδιού της ταινίας, Billie Eilish και Finneas.

Εφόσον δεν αλλάξει τίποτα στον προγραμματισμό των MGM, Eon Productions και Universal Pictures, η τελευταία ταινία του Craig στον ρόλο του James Bond θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.