Δίχασε ο Jim Carrey ως Joe Biden στην πρεμιέρα του «Saturday Night Live»

saturday-night-live-Jim-carrey
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο κωμικός ηθοποιός εμφανίστηκε με του Alec Baldwin και Maya Rudulph στο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής για το προεδρικό ντιμπέιτ.

Η ερμηνεία του Jim Carrey στο πρόσφατο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Saturday Night Live», όπου ενσάρκωσε τον υποψήφιο πρόεδρο του Δημοκρατικού κόμματος Joe Biden, δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Στο ίδιο επεισόδιο, το οποίο ήταν αφιερωμένο στο πρώτο ντιμπέιτ των δύο μεγάλων υποψηφίων στις αμερικάνικες εκλογές, εμφανίστηκαν επίσης ο Alec Baldwin στον ρόλο του Donald Trump και η Maya Rudolph ως Kamala Harris.

NBC

Ο Carrey φημολογείται πως ήθελε τόσο απεγνωσμένα να ενσαρκώσει τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, που έκανε την σχετική πρόταση ο ίδιος απευθείας στον δημιουργό του «SNL», Lorne Michaels. Τον ρόλο του Biden έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν οι Woody Harrelson, Jason Sudeikis και John Mulaney.

Προς το τέλος του σκετς του, ο Carrey ως Biden έβγαλε ένα τηλεχειριστήριο και έβαλε παύση στον Αμερικάνο πρόεδρο και σχολίασε πως «όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα, δεν είναι απολαυστικό; Απλά να μην ακούγεται η φωνή του για άλλο ένα καταραμένο δευτερόλεπτο».

«Τώρα, απλά φανταστείτε εάν η επιστήμη και το κάρμα κάπως συμμαχούσαν και μας έστελνα όλους ένα μήνυμα για το πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι αυτός ο ιός» δήλωσε στην συνέχεια ο ηθοποιός αναφερόμενος στην πρόσφατη διάγνωση του Trump με τον κορωνοϊό και αφού κοίταξε τον «παγωμένο» Trump, συμπλήρωσε «δεν λέω ότι θέλω να συμβεί, αλλά φανταστείτε εάν συνέβαινε».

Οι απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διίστανται, με μερίδα χρηστών να θεωρεί πως ο Carrey ήταν υπερβολικός στην μίμηση του – θυμίζοντας τους πρώτους του ρόλους στην μεγάλη οθόνη, όπως στα «Μάσκα», «Ace Ventura» και «Batman Forever» – ενώ στον αντίθετοι ορισμένοι θέλουν τον Biden να κερδίσει στις επικείμενες εκλογές ώστε ο Carrey να συνεχίσει να τον μιμείται.