Πέθανε ο Clark Middleton των «Twin Peaks» και «The Blacklist»

clark-middleton Joe Seer
ΤΡΙΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο βετεράνος ηθοποιός έφυγε την περασμένη Κυριακή στην ηλικία των 63 ετών, χτυπημένος από τον Ιό του Δυτικού Νείλου.

Ο Clark Middleton, γνωστός για τους ρόλους του στα «Twin Peaks», «Νόμος και Τάξη» και «The Blacklist», πέθανε την περασμένη Κυριακή στην ηλικία των 63 ετών από τον Ιό του Δυτικού Νείλου. Ο θάνατος του έγινε γνωστός μετά από σχετική ανακοίνωση της συζύγου του, Elissa Middleton.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το πέρασμα μιας ζωής που αξίζει να γιορτάσουμε: Clark Tinsley Middleton, 63 – πολυαγαπημένος ηθοποιός, συγγραφέας, σκηνοθέτης, δάσκαλος, σύζυγος, φάρος, φίλος» έγραψε η Middleton.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο θάνατος του οφείλεται στον Ιό του Δυτικού Νείλου, για τον οποίο δεν υπάρχει θεραπεία, ενώ η σύζυγος του ηθοποιό τόνισε πως ο Middleton «ήταν μια όμορφη ψυχή που πέρασε την ζωή του αψηφώντας τα όρια και αγωνιζόμενος για τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες».

Shutterstock / Joe Seer

Η επαγγελματική καριέρα του Middleton ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη το 1983 και έγινε γνωστός για τους ρόλους του σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως τα «Νόμος και Τάξη» και «Twin Peaks», ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν στο «The Blacklist». Ο Middleton είχε εμφανιστεί επίσης σε ταινίες όπως τα «Kill Bill: Vol. 2», «Gutterbee», «Trivia Night» και «Birdman».

Παράλληλα όμως με τους ρόλους μπροστά από την κάμερα, ο Middleton εργαζόταν ως acting coach για πάνω από 20 χρόνια και το 2004 ίδρυσε την δραματική σχολή APT 929, την οποία ονόμασε προς τιμήν του ηθοποιού και συγγραφέα Joe Chaiken. Ο Chaiken, ο οποίος πέθανε τον Ιούνιου του 2003, ζούσε στο σε διαμέρισμα με τον αριθμό 929 διαμέρισμα της Νέας Υόρκης.

«Είμαι βαθύτατα θλιμμένος. Εκτός από ένα πραγματικά μοναδικός και προικισμένος ηθοποιός, ο Clark ήταν απλά ένας υπέροχος τύπος με κάθε τρόπο» δήλωσε ο Jon Bokenkamp, σεναριογράφος και παραγωγός του «The Blacklist», στην ανάρτηση του στο Twitter.