Ο Morgan Freeman για την cameo εμφάνιση στον δίσκο των 21 Savage και Metro Boomin’

morgan-freeman Everett Collection
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

«Κάθε πρόταση που είναι έξω από αυτό που θεωρείς ότι είναι το καλούπι σου είναι διασκεδαστική» σχολίασε ο βετεράνος ηθοποιός.

Το νέο άλμπουμ των 21 Savage και Metro Boomin’ με τίτλο «Savage Mode II» έχει έναν σπουδαίο, αλλά και απροσδόκητο καλεσμένο – τον βραβευμένο με Όσκαρ Morgan Freeman, ο οποίος ανέλαβε την αφήγηση του δίσκου. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση συνεργασίας γιατί βαρέθηκε να ερμηνεύει το ρόλο του «καλού».

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάπως κλειδώνεσαι σε μια θέση. Ο Henry Fonda βρέθηκε εκεί, ο Spencer Tracy βρέθηκε εκεί, ο James Stewart βρέθηκε εκεί, αν και είχε παίξει έναν-δυο κακούς. Δεν θέλεις πραγματικά μπεις σε ένα καλούπι, αλλά μετά από λίγα χρόνια, είναι αναπόφευκτο να συμβεί. Κάθε [πρόταση] που είναι έξω από αυτό που θεωρείς ότι είναι το καλούπι σου είναι διασκεδαστική» δήλωσε ο 83χρονος ηθοποιός.

BFA/Shutterstock / Zach Hilty

Συνεχίζοντας για την αφήγηση του στο «Savage Mode II», την οποία ηχογράφησε με την βοήθεια ενός iPhone στο σπίτι, ο Freeman εξήγησε πως του έκανε μεγάλη εντύπωση η «σοφία» που περιέχει το άλμπουμ και τα μηνύματα που στέλνει στις νεότερες γενιές.

«Βασικά λέει “μην υποφέρετε ανόητοι” και όταν θέλετε κάτι να το διεκδικείτε. Εάν [το άλμπουμ] είναι ένα πράγμα των νέων, τότε αυτά είναι τα πράγματα τα οποία πρέπει να γνωρίζουν. Οπότε είναι καλό πράγμα» σχολίασε ο Freeman.