«Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» και «Χόμπιτ» σύντομα σε 4K UHD Blu-ray για πρώτη φορά

lord-of-the-rings-poster
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Οι δύο τριλογίες του Peter Jackson θα είναι διαθέσιμες σε υψηλή ανάλυση για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι τριλογίες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και του «Χόμπιτ» θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά σε 4K ultra high definition Blu-ray την 1η Δεκεμβρίου. Οι έξι remastered ταινίες θα είναι αρχικά διαθέσιμες μεμονωμένα, ενώ μια 4K ultimate συλλεκτική έκδοση θα ακολουθήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την ανακοίνωση για τις νέες εκδόσεις των δύο τριλογιών έκανε ο Sean Astin, ο οποίος ενσάρκωσε τον Samwise Gamgee στην τριλογία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδών», δηλαδή τα «Η συντροφιά του δαχτυλιδιού» (2001), «Οι δύο πύργοι» (2002) και «Η επιστροφή του βασιλιά» (2003).

«Είμαι ενθουσιασμένος σήμερα που ανακοινώνω ότι η Warner Brothers θα κυκλοφορήσει την τριλογία του “Χόμπιτ” και του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” σε 4K UHD την 1η Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά» αναφέρει ο ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως οι νέες εκδόσεις θα προσφέρουν «την πιο απίστευτη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι».

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο σκηνοθέτης επέβλεψε την όλη διαδικασία του remastering και αναφέρθηκε στην συνεργασία του μαζί του στις τρεις ταινίες ως «την περιπέτεια μιας ζωής». Κλείνοντας το μήνυμα του, ο Astin δήλωσε πως «οι φιλίες που δημιούργησα θα κρατήσουν για πάντα, απολαύστε».