Ο Doctor Strange «εισβάλλει» στην επόμενη περιπέτεια του Spider-Man με νέες διαστάσεις

doctor-strange-spider-man
ΚΥΡΙΑΚΗ, 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Φήμες για συμμετοχή του Benedict Cumberbatch στο ρόλο του μάγου της Marvel αλλά και επιστροφή του Jamie Foxx ως Electro.

Ο Spider-Man μπορεί να έχασε το μέντορα του, Tony Stark, στην «Τελευταία πράξη» των Εκδικητών, όμως σύντομα ενδέχεται να αναλάβει την θέση του ένας άλλος σπουδαίος ήρωας του καλού, ο Doctor Strange. Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter, ο μάγος της Marvel (τον οποίο ενσαρκώνει ο Benedict Cumberbatch) θα εμφανιστεί στην τρίτη ταινία του Spider-Man στα πλαίσια της συμφωνίας μεταξύ Sony και Disney.

Πέραν όμως της συμμετοχής του Cumberbatch ως Doctor Strange, έχει γίνει γνωστό πως και ο Jamie Foxx θα κάνει μια cameo εμφάνιση στην ταινία ως Electro από το «The Amazing Spider-Man 2» του 2014. Όπως η Warner Brothers σκοπεύει να συμπεριλάβει παλαιότερες εκδοχές του Batman στην επικείμενη solo ταινία του Flash, η Marvel θα επισκεφθεί αντίστοιχα άλλες «διαστάσεις» μέσω του Doctor Strange.

Αυτό ανοίγει την πόρτα για μια επιστροφή, έστω και ως cameo, άλλες κλασικών εκδοχών των ηρώων της Marvel από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα τους προκατόχους του Tom Holland, Andrew Garfield και Tobey Maguire ή ακόμα και τον Nick Fury του David Hasselhoff.

Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του μάγου της Marvel με τίτλο «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» ξεκινούν σύντομα στο Λονδίνο με τον Sam Raimi στην σκηνοθεσία και με στόχο μια πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022. Η παραγωγή της τρίτης περιπέτειας του Spider-Man θα ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου με τον Jon Watts να σκηνοθετεί για άλλη μια φορά.