Αποχώρηση της Keira Knightley από το «The Essex Serpent» λόγω κορωνοϊού

keira-knightley Joel C. Ryan
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Βρετανίδα ηθοποιός εξέφρασε οικογενειακές ανησυχίες για το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown στη Μεγάλη Βρετανία.

Η βιομηχανία του κινηματογράφου μπορεί να έχει βρει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να συνεχίσει κανονικά η παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, όμως η γενικότερη αβεβαιότητα συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα. Το τελευταίο παράδειγμα είναι η αποχώρηση της Keira Knightley από την παραγωγή του «The Essex Serpent» για οικογενειακούς, κυρίως, λόγους.

Σε άρθρο του The Wrap εξηγεί πως η Βρετανίδα ηθοποιός είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά της Apple, όμως τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω της κατάστασης της πανδημίας στη Μεγάλη Βρετανία. Με ορατό το σενάριο ενός νέου lockdown, η Knightley θεώρησε πως δεν θα είναι σε θέση να φροντίσει τα δύο παιδιά της και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της παραγωγής.

Invision/AP / Joel C. Ryan

Επί του παρόντος η Apple δεν έχει επιβεβαιώσει ή ανακοινώσει τίποτα σχετικά τους ισχυρισμούς του άρθρου και αναμφίβολα θα προκαλέσει μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη αντικαταστάτρια. Η σειρά που θα κυκλοφορίσει μέσω της πλατφόρμας streaming Apple TV+ βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Βρετανίδας Sarah Perry που εκδόθηκε το 2016.

Ηρωίδα του βιβλίου που διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή είναι η Cora, η οποία έχοντας μεγάλη περιέργεια για ένα μυθικό τέρας, αποφασίζει να μετακομίσει από το Λονδίνο σε ένα μικρό χωριό μετά τον θάνατο του καταπιεστικού συζύγου της. Κάπου εκεί ξεκινά μια νέα έρευνα για ένα μυθικό ερπετόμορφο τέρας της αγγλικής παράδοσης.