Ο Nikolaj Coster-Waldau δεν χαρίζεται στις «ντίβες» του «Game of Thrones»

nikolaj-coster-waldau Kristina Afanasyeva
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο Δανός ηθοποιός όμως υποκλίθηκε στο μεγαλείο της Diana Rigg που πέθανε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ηλικία των 82 ετών.

Σε μια νέα συνέντευξη του στους Times, ο Nikolaj Coster-Waldau μίλησε για τις κακές εντυπώσεις που του άφησαν ορισμένοι συμπρωταγωνιστές του στο «Game of Thrones». Ο Δανός ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε τον Jaimie Lannister στην επική σειρά του HBO, αποκάλυψε πως δεν ήταν όλοι οι συνάδελφοι του «ευχάριστοι» στο σετ κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

HBO

Αποφεύγοντας να κατονομάσει τους ηθοποιούς που θεωρεί ότι είχαν συμπεριφορά «ντίβας», ο Coster-Waldau αναφέρθηκε με σατιρικό τρόπο στην περίπτωση ορισμένων «μεγαλύτερων σε ηλικία ηθοποιών» οι οποίοι συχνά εξέφραζαν παράπονα για όλα τα μικρά και μεγάλα θέματα που είχαν να αντιμετωπίσουν στην παραγωγή του «Game of Thrones».

«Αχ, έχει τόσο καταραμένη ζέστη! Θα παραπονιέμαι για αυτά τα σκουπίδια! Που κάθομαι;» δήλωσε με χιουμοριστικό τρόπο ο Coster-Waldau, μιμούμενος τους ανώνυμους συναδέλφους του. Παρά τα καυστικά σχόλια του όμως, ο Coster-Waldau εκθείασε την συμπρωταγωνίστρια του Diana Rigg που ερμήνευσε τον ρόλο της Olenna Tyrell και πέθανε στην ηλικία των 82 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

HBO

Μιλώντας για την Rigg, ο ηθοποιός εξήγησε πως όπως ο χαρακτήρας στην σειρά, έτσι και η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν «αμείλικτη» με το χιούμορ της και τόνισε πως «απλώς δεν τα έβαζες μαζί της, δεν μπορεί να νικήσεις κάποια που είναι πιο αστεία και έξυπνη από σένα».