Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence μετρούν τα άστρα στο «Don’t Look Up» του Adam McKay

leonardo-dicaprio-Jennifer-lawrence
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ένας πραγματικός γαλαξίας αστέρων θα εμφανιστεί στη νέα κωμωδία για μια απειλή από τα βάθη του διαστήματος και ένα δύσπιστο κόσμο.

Η νέα κωμωδία του Adam McKay για το Netflix με τίτλο «Don’t Look Up» θα έχει από τα πιο εντυπωσιακά καστ των τελευταίων ετών, αφού μετά την Jennifer Lawrence και τον Rob Morgan, ανακοινώθηκε πως στην ταινία θα συμμετέχουν επίσης οι Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Himesh Patel, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi, Matthew Perry και Tomer Sisley.

Προφανώς αρκετοί ηθοποιοί ενδέχεται να έχουν μικρούς ρόλους ή cameo εμφανίσεις, όμως σύμφωνα με άρθρο του Empire, ο DiCaprio αναμένεται να συμπρωταγωνιστήσει με την Lawrence. Οι δύο αστέρες υποδύονται δύο σχετικά ασήμαντους επιστήμονες, οι οποίοι αφού ανακαλύψουν πως ένας μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη σε έξι μήνες, προσπαθούν να πείσουν τον αδιάφορο και σκεπτικό κόσμο.

Shutterstock / Denis Makarenko

Ο Adam McKay είναι κυρίως γνωστός για τις κωμωδίες που γύρισε με τον Will Ferrell, αλλά και «Το μεγάλο σορτάρισμα» που τιμήθηκε με το Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα γυρίσω αυτή την ταινία με την Jen Lawrence. Είναι αυτό που συνήθιζε να λέει ο κόσμος κατά τον 17ο αιώνα “δυναμίτης”. Και το γεγονός ότι το Netflix βλέπει αυτή την ταινία ως μια κωμωδία παγκόσμιου επιπέδου θέτει ψηλά τον πήχη για μένα και την ομάδα μου κατά έναν συναρπαστικό και συγκινητικό τρόπο» είχε σχολιάσει ο σκηνοθέτης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο McKay έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας, ενώ έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Don’t Look Up» τον ερχόμενο μήνα στη Βοστώνη. Πολλά εξαρτήθηκαν από το πρόγραμμα του DiCaprio, ο οποίος μετά την κωμωδία του McKay θα γυρίσει το «Killers of the Flower Moon» με τον Martin Scorsese.