«Dollhouse»: Η Selena Gomez θα μεταμορφθωθεί σε «Μαύρο Κύκνο» της μόδας

selena-gomez
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα pop star θα πρωταγωνιστήσει στο ψυχολογικό θρίλερ «Dollhouse» με την υπογραφή παραγωγού του «Stranger Things».

Φαίνεται πως η συμμετοχή της Selena Gomez στο «Οι νεκροί δεν πεθαίνουν» του Jim Jarmusch της άνοιξε την όρεξη για τρόμο και όπως έγινε γνωστό, θα συνεργαστεί με τον Shawn Levy, παραγωγό του «Stranger Things», στη νέο ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Dollhouse».

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η πλοκή της ταινίας τρόμου φέρεται να θυμίζει λίγο τον «Μαύρο Κύκνο» του Darren Aronofsky και διαδραματίζεται «στα ανώτερα κλιμάκια του χώρου της μόδας στη Νέα Υόρκη». Το σενάριο του «Dollhouse» φέρει την υπoγραφή του Michael Paisley.

Έχοντας εξασφαλίσει την υπογραφή της 28χρονης τραγουδίστριας και ηθοποιού, οι παραγωγοί της ταινίας βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση σκηνοθέτη και άλλων μελών του καστ. Μέσω της July Moon Productions η Gomez θα εκτελέσει χρέη παραγωγού, μαζί με τις STX και 21 Laps.

«Η συμμετοχή της Selena είναι μια συναρπαστική κατεύθυνση για το έργο. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, τόσο ως αστέρας όσο και ως παραγωγός» τόνισε ο Adam Fogelson της STX Films για το νέο project.