«The Mandalorian»: Πρώτο teaser για τον επικό δεύτερο κύκλο στον «μακρινό γαλαξία»

the-mandalorian
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Το τηλεοπτικό spin-off έκπληξη του «Star Wars» επιστρέφει με νέα επεισόδια στις 30 Οκτωβρίου μέσω του Disney+.

Η ιστορική εξαγορά της Lucasfilm από την Disney πριν από λίγα χρόνια μπορεί να δημιούργησε πολλές προσδοκίες στους οπαδούς του «Star Wars» (μετά την απογοητευτική πρίκουελ τριλογία του George Lucas) όμως οι νέες ταινίες δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθεί σε αυτές. Παρά τον γενικότερο προβληματισμό όμως για το franchise στη μεγάλη οθόνη, η Disney τα έχει καταφέρει καλύτερα και πιο πειστικά με τη τηλεοπτική σειρά «The Mandalorian», η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία.

Απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου για τον μοναχικό κυνηγό επικηρυγμένων και το «μαγικό» μωρό που έχει αναλάβει να επιστρέψει στους δικούς του και η Disney μοιράστηκε ένα πρώτο teaser των νέων επεισοδίων. Το βίντεο δίνει μια ανασκόπηση των συμβάντων του πρώτου κύκλου και μια ματιά στις νέες περιπέτειες του ομώνυμου ήρωα (Pedro Pascal) με τους Cara Dune (Gina Carano) και Greef Karga (Carl Weathers).

Disney

Στα νέα επεισόδια θα εμφανιστούν οι Rosario Dawson και Katee Sackhoff ενσαρκώνοντας χαρακτήρες από την animated σειρά του Dave Filoni, ενώ υπάρχουν φήμες ότι ο θρυλικός Boba Fett θα παίξει ρόλο στη πλοκή. Η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου έχει προγραμματιστεί για τις 30 Οκτωβρίου στο Disney+.