«Τίτλοι τέλους» για το «Away» της Hilary Swank

away
ΤΕΤΑΡΤΗ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η λάμψη της χολιγουντιανής σταρ δεν ήταν αρκετή για να απογειώσει την δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix.

Το Netflix ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει την δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Away» με την Hilary Swank. Η σειρά που δημιούργησε ο Andrew Hinderaker βασισμένος σε άρθρο του Chris Jones, είχε κάνει το ντεμπούτο της στην πλατφόρμα streaming στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στο «Away» η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός έπαιξε τον ρόλο της Emma Green, η οποία ετοιμαζόταν να ηγηθεί της πρώτης επανδρωμένης αποστολής στον Άρη. Καθώς όμως το ιστορικό διαστημικό ταξίδι ξεκινά, δημιουργούνται προσωπικές εντάσεις μεταξύ των αστροναυτών θέτοντας σε κίνδυνο την αποστολή.

Συνολικά γυρίστηκαν δέκα επεισόδια για το «Away» και δίπλα στην Swank εμφανίστηκαν οι Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki και Talitha Bateman. Η απόφαση του Netflix να μην προχωρήσει με έναν δεύτερο κύκλο της σειράς δεν πρέπει να προκαλεί εντυπώσεις, αφού το «Away» δέχτηκε κυρίως μέτριες και κακές κριτικές.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του για την επόμενη σεζόν, η πλατφόρμα streaming «έκοψε» επίσης τις σειρές «Teenage Bounty Hunters» και «Glow», προκαλώντας μεγάλη απογοήτευση στους συνδρομητές, αλλά και τα «The Dark Crystal: Age of Resistance», «Altered Carbon», «The Society» και «I Am Not Okay With This».