Επιστρέφει ο Jared Leto ως Joker στο «Justice League» του Zack Snyder

Joker-Jared-leto
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Η Warner Brothers αποφάσισε να επενδύσει περίπου 70 εκατομμύρια δολάρια σε νέα γυρίσματα για την «original» εκδοχή της ταινίας.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως η Warner Brothers αποφάσισε να κυκλοφορήσει το λεγόμενο Snyder Cut του «Justice League» μέσω της νέας πλατφόρμας streaming, το HBO Max. Το χολιγουντιανό στούντιο σκόπευε να επενδύσει 20 εκατομμύρια δολάρια ώστε ο Zack Snyder να μπορέσει να ολοκληρώσει τα ειδικά εφέ και το μοντάζ της ταινίας, σύμφωνα με το αρχικό όραμα του.

 Τελικά όμως η Warner αύξησε το ποσό στα 70 εκατομμύρια δολάρια και έδωσε το πράσινο φως στον σκηνοθέτη για νέα γυρίσματα με τους ηθοποιούς. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες στην νέα εκδοχή του «Justice League» θα υπάρχουν νέες σκηνές με τον Ben Affleck ως Batman, τον Ray Fisher ως Cyborg, την Amber Heard ως Mera και τον Jared Leto ως Joker.

Warner Brothers

Η επιβεβαίωση για την επιστροφή του Leto ως Joker προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, όχι γιατί η Warner φαίνεται να προτιμά την εκδοχή του Joaquin Phoenix, αλλά γιατί ο αιώνιος εχθρός του Batman ποτέ δεν φέρεται να είχε εμπλοκή ή παρουσία στην εκδοχή του Snyder. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πάντως είχε απογοητευτεί από την μικρή παρουσία του στην «Ομάδα αυτοκτονίας», καθώς οι περισσότερες σκηνές του τελικά κόπηκαν.

Υπάρχουν φήμες για συμφωνία με τον Henry Cavill (Superman) και την Gal Gadot (Wonder Woman), όμως ο πρώτος έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν θα συμμετάσχει στα νέα γυρίσματα. Εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα με τα νέα γυρίσματα, το «Zack Snyder's Justice League» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου 2021.