Ο Michael B. Jordan θα σκηνοθετήσει το «Κριντ 3»

michael-b-Jordan Tania Volobueva
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Ο Αμερικάνος ηθοποιός θα ακολουθήσει τα χνάρια του «μέντορα» του, μπροστά και πίσω από την κάμερα, Sylvester Stallone.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη πως η MGM εξέτασε (και τελικά απέρριψε) το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το «No Time To Die» μέσω πλατφόρμας streaming. Οι ίδιες πηγές του Deadline είχαν αναφέρει επίσης πως το στούντιο εξετάζει τις επιλογές της για την σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας «Κριντ».

Ένα από τα φαβορί για τη σκηνοθεσία του νέου σίκουελ στη σειρά «Ρόκι» φέρεται να είναι ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της, ο Michael B. Jordan. Επί του παρόντος δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση της φήμης, όμως ο παραγωγός Irvin Winkler είχε δηλώσει στο παρελθόν προς είχε προσφέρει στον ηθοποιό τη δυνατότητα να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία.

Shutterstock / Tinseltown

Εφόσον τελικά ο Jordan αποδεχτεί την πρόταση, θα ακολουθήσει στα χνάρια του Sylvester Stallone, ο οποίος με τη σειρά του είχε σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες «Ρόκι», ενώ έχει γράψει και όλα τα σενάρια. Ο Stallone είχε κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το δράμα εποχής «Βίαιοι δρόμοι» το 1978 και στη συνέχεια γύρισε το «Ρόκι 2».

Ο Jordan από την πλευρά έχει ήδη πάρει μια γεύση από τη σκηνοθεσία με μια ταινία μικρού μήκους και φέρεται να έχει στα υπόψη άλλο ένα project. Σεναριογράφος της τρίτης ταινίας «Κριντ» θα είναι ο Zach Baylin, ενώ παραμένει άγνωστο πότε σκοπεύει η MGM να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της παραγωγής.