Αναβλήθηκε η βιογραφική ταινία για τον Bob Dylan με τον Timothée Chalamet

bob-dylan
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας καθιστούν την παραγωγή της ταινίας ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση.

Η παραγωγή μιας δραματικής ταινίας με θέμα την ζωή του Bob Dylan, στην οποία ο Timothée Chalamet έχει συμφωνήσει να ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει αναβληθεί. Η αποκάλυψη για το προσωρινό, όπως φαίνεται, φρένο στα σχέδια των παραγωγών έγινε από τον διευθυντή φωτογραφίας, Φαίδωνα Παπαμιχαήλ.

«Θα γυρνάγαμε [την ταινία για] τον Bob Dylan με τον James Mangold, αλλά τελικά δεν συνέβη» δήλωσε ο Παπαμιχαήλ μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, συμπληρώνοντας πως το θέμα της ταινίας θα επικεντρωνόταν στο άνοιγμα του Dylan στον ηλεκτρικό ήχο τη δεκαετία του 1960.

Shutterstock / Erik Pendzich

Σύμφωνα με τον διευθυντή παραγωγής, η ταινία απαιτούσε την δημιουργία πολλών σκηνικών και κουστουμιών εποχής που ήταν ουσιαστικά απαγορευτική με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας.

«Δεν νομίζω ότι έχει πεθάνει, αλλά θα είναι δύσκολη να γυριστεί στην εποχή του κορωνοϊού, επειδή έχει να κάνει με μικρά κλαμπ με πολλούς κομπάρσους με κοστούμια εποχής» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Παπαμιχαήλ, παραμένοντας αισιόδοξος πως η παραγωγή θα ξαναπάρει μπρος αφού ξεπεραστούν τα προβλήματα.