«Stardust»: Δείτε τη μεταμόρφωση του David Bowie σε Ziggy Stardust

stardust
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας με τον Jonny Flynn στον ρόλο του εμβληματικού μουσικού.

Το «Stardust» του Gabriel Range φιλοδοξεί να αφηγηθεί την ιστορία του ταξιδιού του David Bowie στην Αμερική το 1971 που τον ενέπνευσε να δημιουργήσει μια από τις πιο χαρακτηριστικές καλλιτεχνικές περσόνες του, τον Ziggy Stardust. Μετά το teaser που κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, οι παραγωγοί της ταινίας έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Η ταινία αφηγείται την σταδιακή μεταμόρφωση του Bowie (τον οποίο ενσαρκώνει ο Johnny Flynn) στον διαστημικό Ziggy Stardust και εξετάζει την σχέση του με τον Rob Oberman (Marc Maron) της Mercury Records – έναν από τους λίγους ανθρώπους της δισκογραφικής εταιρείας που πραγματικά πίστεψε στον Bowie και τις δυνατότητες του.

«Rock star ή κάποιος που υποδύεται τον rock star, ποια είναι η διαφορά» αναρωτιέται ο Bowie όταν τον ρωτούν για τη νέα του περσόνα. Καθώς όμως τα πλήθη γύρω του μεγαλώνουν, γίνεται αντιληπτό ότι πραγματικά δεν έχει σημασία, αφού η μαγεία βρίσκεται στον ίδιο τον Bowie.

Η βιογραφική ταινία, στην οποία εμφανίζονται επίσης οι Roanna Cocharne, Jorja Cadnece και Aaron Poole, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε κινηματογραφικές αίθουσες και μέσω Video-On-Demand στις 25 Νοεμβρίου.