Στα σκαριά τρίτος κύκλος του «Big Little Lies»

big-little-lies-season-2
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Σύμφωνα με την Nicole Kidman, η Liane Moriarty έχει αρχίσει να γράφει ένα νέο βιβλίο που θα εμπνεύσει την συνέχεια της σειράς.

Μετά από δύο εκπληκτικούς κύκλους, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθούσε και τρίτος κύκλος του «Big Little Lies», κάτι το οποίο επιβεβαίωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Nicole Kidman. Σύμφωνα με δηλώσεις της ηθοποιού στο podcast Jam Nation, η Liane Moriarty έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα νέο βιβλίο που θα αποτελέσει τη βάση των νέων επεισοδίων.

«Υπάρχει μια ιστορία που μαγειρεύεται. Η ομάδα μας των γυναικών θέλει να την γυρίσει. Απλώς χρειάζεται να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες των ιδεών» δήλωσε χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή σταρ για τις εξελίξεις στην παραγωγή του νέου κύκλου.

HBO

Οι νέες δηλώσεις της Kidman έρχονται μετά από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Marie Claire στις αρχές Οκτωβρίου, όπου αποκάλυψε πως το καστ της σειράς ανυπομονεί να επιστρέψει στα στούντιο του ΗΒΟ για να γυρίσει νέα επεισόδια.

«Η Reese [Witherspoon] κι εγώ μιλάμε ή ανταλλάζουμε μηνύματα μια φορά την εβδομάδα. Μόλις γύρισε στο Νάσβιλ και είμαστε πραγματικά κοντά. Όλοι θέλουμε απλά να συνεργαστούμε ξανά. Έστειλα μηνύματα στην Zoë [Kravitz] και στην Laura [Dern] και είναι μέσα. Ο David E. Kelly και η Liane έχουν μια καλή ιδέα. Παραμείνετε συντονισμένοι» δήλωσε η Kidman.