Samuel L. Jackson: «Δεν πιστεύω ότι είμαι θρύλος»

samuel-l-Jackson Chris Pizzello
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

«Κατάφερα να φτάσω εδώ που είμαι με σκληρή δουλειά και πείσμα» τόνισε ο χολιγουντιανός αστέρας για τα επιτεύγματα του.

Ο Samuel L. Jackson είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες της γενιάς τους – πέραν των συνεργασιών του με τον Quentin Tarantino, αποτελεί τον «συνδετικό κρίκο» στις ταινίες της Marvel. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό του «θρύλου».

«Θρυλικοί είναι οι άνθρωποι που καταφέρνουν πράγματα που δεν μπορούν να καταφέρουν άλλοι άνθρωποι ή έκαναν κάτι που είναι εξωπραγματικό. Εγώ τα κατάφερα να φτάσω εδώ που είμαι με σκληρή δουλειά και πείσμα» δήλωσε ο ηθοποιό σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, αναφερόμενος στο βραβείο Legend of Cinema που του απονεμήθηκε πρόσφατα στο SCAD Savannah Film Festival.

Στην συνέχεια ο χολιγουντιανός αστέρας συζήτησε για τη δημοσιότητα και παραδέχτηκε πως, σε αντίθεση με πολλούς «μετριόφρονες» συναδέλφους του, ο ίδιος λατρεύει να βλέπει τον εαυτό σε ταινίες.  

«Δεν αντιλαμβάνεσαι [τη δημοσιότητα] μέχρι να πας εκεί έξω στον κόσμο σε ένα μέρος όπου δεν περιμένεις να σε γνωρίζει ο κόσμος. Κατά ένα τρόπο τη χρειάστηκα, την ήθελα και την απόλαυσα κατά έναν άλλο, επειδή αυτό σημαίνει να είσαι αστέρας του κινηματογράφου. Λατρεύω τις ταινίες. Δεν έχω εκείνη την ηλίθια αντίληψη του “ω Θεέ μου, δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη”. Ε τότε βρες μια άλλη δουλειά, γιατί αυτό είναι· είναι μια δουλειά που βλέπεις τον αυτό σου» κατέληξε ο Jackson.