Ο Nicolas Cage μας καλεί σε ένα λούνα παρκ τρόμου

willys-wonderland
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε ένα πρώτο teaser για το «Willy’s Wonderland».

Τα τελευταία χρόνια ο Nicolas Cage διανύει μια νέα φάση στην καριέρα του, αντίστοιχης του Adam Sandler, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες που του επιτρέπουν να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του. Μετά λοιπόν το λιτό και άκρως απολαυστικό «Mandy», ο χολιγουντιανός αστέρας επιστρέφει με μια νέα ταινία τρόμου και παράνοιας, το «Willy’s Wonderland».

Το teaser τρέιλερ της νέας ταινίας που σκηνοθετεί ο Kevin Lewis σε σενάριο του G.O. Parsons αποκαλύπτει τη σχετικά απλή υπόθεση. Ο Cage παίζει τον ρόλο ενός άστεγου που προσλαμβάνεται ως επιστάτης σε ένα εγκαταλελειμμένο θεματικό πάρκο.

Σύντομα όμως τα πράγματα αλλάζουν από το κακό στο χειρότερο και ο απρόθυμος ήρωας και μια ομάδα εφήβων που έχουν παγιδευτεί πρέπει να αντιμετωπίσουν τον τρομακτικό κόσμο του πάρκου που έχει «ζωντανέψει».

Δίπλα στον Cage εμφανίζονται επίσης οι Emily Tosta, Beth Grant, Caylee Cowan, Grant Cramer και Ric Reitz. Επί του παρόντος δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία εξόδου της ταινίας, όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και σε VOD την ερχόμενη χρονιά.