Επιστροφή και στο «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ»;

notting-hill
ΤΡΙΤΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Hugh Grant εκτιμά πως οι ήρωες της κλασικής ρομαντικής κομεντί θα είχαν βιώσει «το πιο φρικτό διαζύγιο που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Το «Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» αποτέλεσε μια από τις ταινίες που εκτόξευσαν την καριέρα του Hugh Grant και παραμένει μια από τις πιο αγαπητές ρομαντικές κομεντί της εποχής. Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας και ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον ρόλο του.

Σε αντίθεση όμως με το παραμυθένιο φινάλε της κλασικής ταινίας των Roger Michell και Richard Curtis, το σίκουελ αναμφίβολα θα είχε μια σαφώς διαφορετική ατμόσφαιρα, αφού ο Grant θεωρεί πως η σχέση του ζεύγους θα είχε λήξει με «το πιο φρικτό διαζύγιο που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Collider, ο Grant σχολίασε πως οι σχέσεις που συνάπτουν οι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί στις ρομαντικές κωμωδίες ήταν «όλες καταστροφικές», συμπληρώνοντας πως «όλες εκείνες οι ταινίες ήταν ψέματα».

«Είμαι σίγουρος πως ο χαρακτήρας μου στο “Μια βραδιά στο Νότινγκ Χιλ” και ο χαρακτήρας της Julia Roberts έχουν περάσει το πιο φρικτό διαζύγιο που μπορεί να φανταστεί κανείς, με πραγματικά ακριβούς και αισχρούς δικηγόρους» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός.