Aποσύρθηκε από το YouTube το νέο κλιπ του «Nymphomaniac»

aposurthike-apo-to-youtube-to-neo-klip-tou-nymphomaniac

ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

O Lars von Trier, ο αιρετικός Δανός σκηνοθέτης εξακολουθεί να παίζει ένα ηδονοβλεπτικό παιχνίδι με το κοινό του, αποκαλύπτοντας σταδιακά το ερωτικό παζλ της πολυαναμενόμενης ταινίας του «Nymphomaniac».

Μόλις παρουσίασε σε ένα ακόμη αυστηρώς ακατάλληλο κλιπ, ένα «ορεκτικό» από το «πέμπτο κεφάλαιο» της ταινίας του. Το βίντεο κυκλοφορεί στο youtube με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Nymphomaniac appetizer-Chapter 5: Τhe Little Organ School» και αναμένεται να κάνει θραύση στο διαδίκτυο όπως και τα προηγούμενα.

Στη σχετική περιγραφή αναφέρεται: «Ένα χορικό πρελούδιο από το Μπαχ: τρεις φωνές, καθεμία με το δικό της χαρακτήρα, αλλά σε απόλυτη αρμονία. Με άλλα λόγια: πολυφωνία. Η νυμφομανής εμπνέεται και το αναπαριστά». Ένα εκκλησιαστικό όργανο «ντύνει» μουσικά τις ιδιαίτερα περιγραφικές ερωτικές σκηνές για τις οποίες μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο www.nymphomaniacthemovie.com . Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Charlotte Gainsbourg, η «μούσα» του σκηνοθέτη και νυν «νυμφομανής», ενώ τον ρόλο της σε νεαρή ηλικία υποδύεται η Stacy Martin.

Πορνογραφικό, ανατρεπτικό, ιδιαίτερο, είναι μερικοί μόνο από τους χαρακτηρισμούς που συνοδεύουν τη νέα δουλειά του Τρίερ, πριν καν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η κεντρική ηρωίδα της ταινίας, η Τζο, βρίσκεται άσχημα χτυπημένη από έναν άνδρα (στο ρόλο ο Stellan Skarsgard). H πενηντάχρονη γυναίκα εξομολογείται στον σωτήρα της την ερωτική της ζωή που χωρίζεται σε οκτώ διαφορετικά κεφάλαια. Άραγε τι ακόμα θα σκαρφιστεί για να ερεθίσει το ενδιαφέρον μας ο Trier στα τρία τελευταία κεφάλαια («Chapter 6: Τhe eastern and western», «Chapter 7: the mirror», «Chapter 8: the gun») της ιστορίας του; Όλα θα αποκαλυφθούν εν καιρώ στο επίσημο σάιτ της ταινίας.

Eνημέρωση τελευταίας στιγμής: αποσύρθηκε από το Υoutube το επίμαχο κλιπ του Lars von Trier για το πέμπτο κεφάλαιο της ταινίας «Nymphomaniac» γιατί παραβιάζει τους κανονισμούς σε σχέση με σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου του σάιτ.