Lego και «Star Wars» ταξιδεύουν μαζί στο χρόνο για τις γιορτές

star-wars-lego-holiday-special
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για τη νέα animated περιπέτεια της Rey στον πνεύμα των διαγαλαξιακών Χριστουγέννων.

Ο George Lucas αναγνωρίζεται ως ένας από τους σπουδαιότερους κινηματογραφιστές της γενιάς, αφού κατάφερε να επηρεάσει όσο λίγοι με τις περιπέτειες ενός νεαρού ταραξία σε ένα μακρινό γαλαξία ή ενός πολυμήχανου καθηγητή αρχαιολογίας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχει το αλάθητο – ακόμα και με το «Star Wars». Πολύ πριν εκφραστούν προβληματισμοί με την πρίκουελ τριλογία, ο Lucas προσπάθησε (και κατάφερε εν πολλοίς) να αποσιωπήσει το αμφιλεγόμενο «Star Wars Holiday Special».

Έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες και το franchise βρίσκεται πλέον στα χέρια της Disney, η οποία ανοίγει νέους δρόμους και πλάθει νέες ιστορίες. Μπορεί η ιστορία της Rey Skywalker να ολοκληρώθηκε στη μεγάλη οθόνη με το ένατο επεισόδιο, όμως συνεχίζεται σε μιαanimated περιπέτεια με LEGO που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο.

Το «LEGO Star Wars Holiday Special» θα κυκλοφορήσει μέσω Disney+ στις 17 Νοεμβρίου και η Disney έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο τρέιλερ. Η Rey ταξιδεύει για να γιορτάσει την Ημέρα Ζωής, τα αντίστοιχα Χριστούγεννα στον κόσμο του «Star Wars» και στην πορεία συναντά πολλούς γνώριμους χαρακτήρες.

Στο ταξίδι της με τον BB-8 ανακαλύπτει το κλειδί του χρόνου και τότε επισκέπτεται το παρελθόν. Όταν όμως ο παππούς της, ο σατανικός Αυτοκράτορας Palpatine και ο μαθητής του Darth Vader (πριν την εξιλέωση του) ανακαλύπτουν την ύπαρξη του κλειδιού και τις άπειρες δυνατότητες που προσφέρει, ξεκινά μια νέα περιπέτεια σε όλο το φάσμα του χρόνου.