Will Ferrell και Paul Rudd είναι οι «ψυχολόγοι της διπλανής πόρτας»

paul-rudd-will-ferrell-anchorman
ΤΡΙΤΗ, 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η νέα κωμική τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο πετυχημένο podcast «The Shrink Next Door» θα κυκλοφορήσει μέσω του Apple TV+.

Το καστ της νέας μίνι τηλεοπτικής σειράς «The Shrink Next Door» θα περιλαμβάνει σπουδαίους κωμικούς ηθοποιούς της μεγάλης οθόνης, όπως τον Will Ferrell και τον Paul Rudd. Η κωμική σειρά, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσω της πλατφόρμας streaming της Apple, είναι βασισμένη στο ομώνυμο podcast των Wondery και Bloomberg Media.

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η σειρά αφηγείται την πολύπλοκη και περίεργη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σε έναν ψυχολόγο, τον Dr. Isaac «Ike» Herschkopf (Rudd) και τον επί χρόνια ασθενή του Martin «Marty» Markowitz (Ferrell). Στη σειρά συμμετέχει επίσης η Kathryn Hahn, στον ρόλο της Phyllis, της νεότερης αδερφής του Marty.

REX/Shutterstock / John Salangsang

Κατά τη διάρκεια της σχέσης μεταξύ γιατρού και ασθενή, ο εξαιρετικά γοητευτικός Ike καταφέρνει να μπει στη ζωή του Marty, μετακομίζοντας στην στο σπίτι του στο Χάμπτονς και καταφέρνοντας μάλιστα να πείσει τον Marty να τον ορίσει επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης.

Σκηνοθέτης του «The Shrink Next Door» θα είναι ο Michael Showalter (γνωστός για τη δουλειά στα «The Big Sick» και «The Lovebirds»), ενώ το σενάριο έχει αναλάβει η Georgia Pritchett με εμπειρία στα «Succession» και «Veep».